Hytte i særklasse

På en egen, privat holme ved Hankø ligger en perle av en hytte. Både innvendig og utvendig er hovedmaterialet tre, som lar den skli vakkert inn i omgivelsene og gir et godt innemiljø.

Løkholmen ligger vakkert til ved Hankø med Kongemonumentet rett bak og havgapet utenfor. Her lå en eldre hytte, og eier ønsket full renovering, og en moderne hytte så vedlikeholdsfri som mulig. Prosessen var allerede satt i gang i tett samarbeid med arkitekt Per Stenseth før de kontaktet Egil Norli AS.

I særklasse på håndverksmessige detaljer

Den nye hytta er i to etasjer. Store vindusflater tar inn den spektakulære utsikten i alle rom. Øverste etasje har stor stue og kjøkken kombinert, med murt peis, og heltre i tak, gulv og vegger. Store skyvedører kan åpnes ut mot naturtomten, og i denne overgangen er det stenheller på gulvet. Tre soverom, og et lekkert, moderne bad, flislagt, men med tretak og tredetaljer. Inngangsdøren er i glass, som gir gjennomgående lys i hele hytta og rammer inn utsikten mot fastlandet. Underetasjen er adskilt med eget soverom, oppholdsrom, bad og lagringsmuligheter. Utvendig er også hytta kledd i malmfuru, med plattinger i stein, mur og tre.

– Jeg er veldig fornøyd. Spesielt er jeg fornøyd med den gjennomgående kvaliteten Egil Norli har levert, og prosessen med spesifikasjoner og prising. Jeg er en detaljfrik, og Egil Norli leverer i særklasse på håndverksmessige detaljer. Alt er rett og pent utført. Satt også pris på viljen deres til å tillate egne leverandører, der jeg valgte Backe Østfold til murerarbeid, forklarer en fornøyd hytteeier.

Tett samarbeid og god kommunikasjon

Faglig leder i EN, Truls Olsen, var ansvarlig for oppdraget, men som de fleste oppdrag, er det et samarbeid med flere i bedriften, og ikke minst kunden.

– Jeg hadde flere snekkerfirma inne for å vurdere hvem som kunne gi det beste tilbudet. Egil Norli var i øverste prissjikt, men ga også et solid inntrykk av kvalitet. Jeg tror det lønner seg i lengden. Deres tilbud var spesifikt og detaljert og det gjorde at jeg fikk tillit til prosessen. I tillegg har de vært mottakelig for mine innspill og funnet kostnadseffektive løsninger. Kommunikasjon er meget viktig for å få til en bra prosess og jeg har hatt kontinuerlig dialog med både Truls og resten av teamet. Vi har brukt facetime mye og har løst det meste raskt og sørget for fremdrift.

Bra prosess

Selv om alt var grundig planlagt i forkant, ble de underveis i prosessen enige om noen endringer;

– Ja vi gjorde noen tilleggsordrer, som spiler i tak og liggende utvendig kledning istedenfor stående, men ellers veldig få store endringer. Jeg opplevde hele prosessen meget proft og godt planlagt. Vi diskuterte mange forskjellige løsninger og valg før vi konkluderte og startet prosessen, som ble bra for Egil Norli og for meg. Jeg kommer absolutt til å anbefale Egil Norli AS videre og benytte meg av dem igjen ved fremtidige prosjekter.